TexCare® Tøjshaver

Barberer af, og fjerner effektivt nuller, fnug og pilling fra strik, alle slags tekstilstof, møbelbetræk, plaider og lignende.

Læg stoffet på et plant underlag. Hvis der er trådudtræk, skal disse trækkes om på bagsiden med en nål eller nåletræder, for at undgå huller i strik eller stof.
Indsæt 1 stk. stort, rundt batteri LR20 ved at dreje maskinens bundstykke hen til mærket og aftage bundstykket. Batteri medfølger ikke.

BRUGSANVISNING:
Fjern beskyttelseslåget foran gitteret. Tryk ikke maskinen for hårdt mod stof eller strik. Bevæg maskinen langsomt hen over stoffets overflade.
Rens skærebladene efter brug. Tøm beholderen for opsamlet fnug efter brug.
Fjern batteriet hvis TøjShaveren ikke er i brug i længere tid.

Evt justering af knivene:
Hvis skæreevnen ikke forekommer optimal, er det muligt at regulere knivene:
Skru metalgitteret af, og tag knivene ud. Sæt et tyndt knivblad, eller en skruetrækker under den hvide plastdel på metalakslen. Vrid knivbladet en smule, så plastdelen skydes udad på akslen. Derved vil de roterende knive komme tættere på undersiden af metalgitteret, og skæreevnen forbedres.

Bemærk: Hvis knivene kommer for tæt på gitteret, kan de ikke rotere. I så fald bankes let på den hvide plastdel med skruetrækkerens hådtag, så plastdelen skydes længere ind på akslen.

Made in China for TexCare®

Distribution
TexCare®
8920 Randers NV
tlf: 86 43 43 11
email@texcare.eu