logo

TexCare grundare Kjeld Bang startade 1988 för att erbjuda en serie textilvårdsprodukter med unika egenskaper.

Klädindustrin har en naturlig önskan att kläderna de säljer, få den bästa vården och tvättning, så att verktyget nya utseende bevaras så länge som möjligt, och ge nöjda kunder ..
Var och en av serie produkter har funktioner som inte finns i andra tvätt- och rengöringsmedel: Cottonwash som åter blekta färger, som är som ny igen. Woolwash som ger ullen en speciell mjukhet – fläckborttagningsmedel som är helt enkelt Danmarks bästa och rör inte på färgerna. Polywash bort obehagliga lukter i kläder eftersom tvätt – oavsett rengöringsmedel – inte kan ta bort lukter.
Det senaste tillskottet är Cotton Boost som på bara en tvätt återställer alla blekta färger, sedan tvätta i Cottonwash – en daglig tvättning, som bevare de återvunna färger!

TexCare och miljön

Alla TexCare produkter är formulerade med den största respekt för miljön.

När du tvättar rengöringsmedel efter användning de passerar ett reningsverk.

Om en timme senare, över 95% sönder till ofarliga ämnen, och återstoden försvinner ett par timmar senare.

Detta innebär att TexCare Textilpleje har placering i bästa kategorin “Lätt nedbrytbart” enligt screeningtest OECD 302B.

Det kommer att inses att ju snabbare en produkt bryts ned, desto mindre inflytande naturen negativt.

TexCare produkter är extremt koncentrerad. Det betyder också att naturen lägsta möjliga effekt, medan konsumenten kan glädja sig små, läckra flaskor som inte är tunga att släpa hem …

TexCare och överkänslighet

TexCare är skapad för att vara den mest skonsamma på dig och din hud.

TexCare består av få och noga utvalda substanser för att minska risken för allergi och överkänslighet förekommer och inte innehåller ämnen som är kända för att orsaka allergier. Innehållet strikt förklaras, så det är möjligt att tala om för läkaren vilka ämnen du tvättar med. TexCare innefattar, naturligtvis, onödiga tillsatser och är fri från parfym.

TexCare

TexCare flaskor är silke säkerhetskontrolleras direkt på flaskorna. Det är den i särklass mest vackert sätt att märka, och den mest hållbara. Som underleverantör stoppat köpte TexCare 2010 ett komplett serigrafi, av flera skäl: Leveranstiden styr vi såg även – kvalitet styra oss.
Eftersom vi inte ens röra sina egna produkter varje dag, erbjuder vi att utföra denna speciella runda tryck till andra, även om vin / öl glasögon och vin / öl flaskor – se www.CarePrint.dk

kjeld Kjeld Bang