TexCare® Cottonwash
Bevarar färger och återskapar förlorad färg.

Deklareras för förebyggande av astma, allergier och överkänslighet

EN KOMPLETT tvättmedel SOM återskapar FÄRGER av tvättad-OUT, FÄRGADE bomullstyger. NY BOMULL BEHÅLLER FÄRGER.

TexCare® Cottonwash har en effekt på tyger gjorda av 100% bomull blandat med andra fibrer, linne, viskos och modal. innehåller Carezyme®
Nya färgade bomullstyger som tvättas i Texcare® Cottonwash från den allra första gången kommer att bevara färgstyrka och klarhet även efter att ha varit tvättas många gånger, och bomullen håller nytt och fräscht utseende.

Äldre bomullstyger vars färger är bleka och gråaktig från att ha varit tvättas med vanliga rengöringsmedel kommer att föryngras efter tvättas endast ett fåtal gånger med Texcare® Cottonwash och förlorade färgerna kommer att återskapas. En högre dos kommer att ge en snabbare resultat.

Anledningen Texcare® Cottonwash kan återskapa färger är: penningtvätt bomullstyger med användning av vanliga rengöringsmedel orsakar fiberytan till striden och bli “furry”. När ljuset reflekteras från en sådan en hårig yta, kommer våra ögon uppfattar färger som grå och bleka. Om bomullstyger tvättas med användning av Texcare® Cottonwash endast, kommer varje tvättning avlägsna hårig yta, vilket gör att tyger ser ny och klar i färg. Fibrerna kommer alltid att bevara sin mjukhet, och mjukmedel är inte längre behövs.

DOSERING
Gäller både mjuk, halvhårda och hårt vatten.
Maskintvätt: 2 msk (20 ml.) Per tvättmaskin full av kläder.
Tvätt cyclew: Den bästa effekten uppnås vid 40 ° C – 60 ° C.
Bör ej användas tillsammans med andra rengöringsmedel. Använd inte en pre-tvättcykeln.
tvättning Hand: 1 matsked (10 ml). För varje 8 liter vatten.

MILJÖINFORMATION
Metylenblått aktiva substanserna är tillverkade av vegetabiliskt material och har testats för fullständig biologisk nedbrytbarhet i screeningtest OECD 302 B. Resultatet av testet visar beståndsdelarna tillhöra den översta kategorin “Lättnedbrytbarhet”. Den låga dosen orsakar minimal miljöskador.

ALLERGI och överkänslighet
Texcare® Cottonwash är helt deklareras för förebyggande av astma, allergier och överkänslighet.
Produkten är gjord för att vara så skonsam som möjligt för dig och din hud, och den består av endast ett fåtal utvalda substanser för att minimera risken för allergier och överkänslighet. Innehåller inte parfym, färgämnen eller optiska vitmedel.

Made in Denmark.

tillverkning och
Distribution: www.TexCare.dk
Viborgvej 9 DK-8900 Randers NV
Tel: +45 86 43 43 11 email@texcare.eu

1000 ml.  – NOG FÖR 50 MASKIN TVÄTTAR  / 100 HAND TVÄTTNINGAR.